Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/livsvisionphotography.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/livsvisionphotography.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to ImStoreFront::custom_types() expected to be a reference, value given in /var/www/livsvisionphotography.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
I mit arbejde med mennesker gør jeg meget ud af, at den portrætterede får den ønskede følelse frem i sit billede. Det er min passion og det er min fornemmeste opgave, at vedkommende kan genkende sig selv, samtidig med at beskueren kan finde en følelse i sig selv ved at betragte billedet. Når det lykkedes og går op i en højere enhed, så mærker jeg, hvorfor jeg holder så meget af at være fotograf. | Livs Vision Photography

Om

Livs Vision Photography

 

Livs Vision Photography: fotograf Kim Skovsby-2029     Liv´s Vision Photography.

I mit samvær med mennesker gør jeg meget ud af, at den portrætterede får den ønskede følelse frem i sit billede. Det er min passion og det er min  fornemmeste opgave, at vedkommende kan genkende sig selv, samtidig med at beskueren kan finde en følelse i sig selv ved at betragte billedet. Når det lykkedes og går op i en højere enhed, så mærker jeg, hvorfor jeg holder så meget af at være fotograf.